donderdag 27 december 2012

Voetbalfeestje voor een 7-jarige voetbalfan


Het is niet altijd eenvoudig om een leuk en stoer  jongensverjaardagsfeest in december te bedenken.
Stijn is 7 jaar geworden en helemaal fan van alles wat met voetbal te maken heeft, het werd dan ook een voetbalfeestje! Wat een plezier hebben ze gehad!! Hieronder lees je hoe wij het gepland hebben en wat we allemaal gedaan hebben.

Planning;
12.15 school uit
12.30 thuis/spelen
13.00 eten; broodjes knakworst
13.30  kadotjes
14.00 t-shirts maken
14.30 voetbal cupcakes en drinken


15.00 tot 16 uur sporthal, voetbalcompetitie
16.30 thuisbrengen

Het huis was versierd met ballonnen in de Nederlandse voetbalkleuren;blauw, wit, rood en oranje!! Op tafel dronken ze uit echte oranje Hup Holland Hup bekers en lagen er voetbalservetten klaar.
In 7 groene ballonnen zaten kleine papiertjes met  de naam van de gasten erin. Stijn mocht met een speld de eerste ballon kapot prikken en de naam van de gast die eruit viel mocht als eerste zijn kado geven! Dit vonden ze spannend!
Na de kadotjes uitpakken ging iedereen aan de slag om zijn t-shirt zo mooi mogelijk om te toveren tot zijn voetbal shirt.
In de sporthal hebben we verschillende spelletje gedaan; behendigheidsspel, penalty schieten, overschieten, estafette, quiz, partijtje spelen. Aan het einde kreeg iedereen een medaille en een zakje met chocoladevoetballen en de 3 voetballers met de hoogste score kregen nog een klein kado-tje.

De kosten van dit kinderfeestje zijn; ongeveer €55,-




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers