zaterdag 29 december 2012

Zwemtas voor Stijn

Het is hard nodig dat Stijn een degelijke, waterdichte zwemtas kreeg. Elke week kwam hij met een kletsnatte tas thuis. Deze landkaart tas is een schot in de roos, hij vind de tas super! Ik stiekem ook natuurlijk! De landkaartstof is een geplastificeerd katoen, dus alle nattigheid blijft in de tas! Roos is fotomodel op deze foto.

donderdag 27 december 2012

Voetbalfeestje voor een 7-jarige voetbalfan


Het is niet altijd eenvoudig om een leuk en stoer  jongensverjaardagsfeest in december te bedenken.
Stijn is 7 jaar geworden en helemaal fan van alles wat met voetbal te maken heeft, het werd dan ook een voetbalfeestje! Wat een plezier hebben ze gehad!! Hieronder lees je hoe wij het gepland hebben en wat we allemaal gedaan hebben.

Planning;
12.15 school uit
12.30 thuis/spelen
13.00 eten; broodjes knakworst
13.30  kadotjes
14.00 t-shirts maken
14.30 voetbal cupcakes en drinken


15.00 tot 16 uur sporthal, voetbalcompetitie
16.30 thuisbrengen

Het huis was versierd met ballonnen in de Nederlandse voetbalkleuren;blauw, wit, rood en oranje!! Op tafel dronken ze uit echte oranje Hup Holland Hup bekers en lagen er voetbalservetten klaar.
In 7 groene ballonnen zaten kleine papiertjes met  de naam van de gasten erin. Stijn mocht met een speld de eerste ballon kapot prikken en de naam van de gast die eruit viel mocht als eerste zijn kado geven! Dit vonden ze spannend!
Na de kadotjes uitpakken ging iedereen aan de slag om zijn t-shirt zo mooi mogelijk om te toveren tot zijn voetbal shirt.
In de sporthal hebben we verschillende spelletje gedaan; behendigheidsspel, penalty schieten, overschieten, estafette, quiz, partijtje spelen. Aan het einde kreeg iedereen een medaille en een zakje met chocoladevoetballen en de 3 voetballers met de hoogste score kregen nog een klein kado-tje.

De kosten van dit kinderfeestje zijn; ongeveer €55,-




maandag 10 december 2012

Stijn voetbalkampioen 7 jaar!

Mijn binkie wordt morgen 7 jaar!
Afgelopen weekend zijn verjaardag met familie en vrienden gevierd en daar hoorde natuurlijk weer een mooie taart bij.
Het leek zo eenvoudig; "mama, ik wil een voetbaltaart'' , maar het formaat van de taart was toch weer een leerpuntje!! Een taart van 30 x 40, zo veel meer dan 30 stukjes, een heerlijke chocoladebaverois vulling en een nog blijer gezichtje van de jarige job en zijn vriendjes, daar doen we het voor.....!!


Vandaag de Voetbal Cupcakes voor school gemaakt! Het was wel veel werk zeg...
Nadat ik eenmaal de smaak te pakken had, ging het redelijk snel, maar ben voor 27 CC toch wel 4 uurtjes zoet geweest denk ik zo...



De volgende feestjes zijn al weer in zicht, de taartwensen zijn al bekend en de eerste schetsen worden al toevertrouwd aan het papier. Wordt vervolgt in 2013.....

Sleepknuffel voor baby Annabel

Annabel; het zusje van Stijn zijn vriendje Daan is geboren! Al eerder heb ik met groot succes deze knuffel gemaakt. Heerlijke badstof en een mooi bijpassend stofje van katoen. Fien heeft heeeeel veeeeel tranen gelaten omdat ze de knuffel niet mocht houden (niet getreurd, ze heeft er inmiddels ook een ;-))
Een mooi bijpassend koffertje en het kado is compleet!



Volgers