zaterdag 16 februari 2013

Het bakvirus heeft toegeslagen: New Yorker Cheesecake

Zo dit is toch lekker!! Maar wat een werk was het!! De taart heeft aan ingredienten rond de € 10,- gekost, maar was het meer dan waard.

donderdag 14 februari 2013

Valentijnsdag

Voor al mijn lieffies heerlijke Cupcakes gemaakt, met een chocolade topping en een rood hart!

donderdag 7 februari 2013

Noorse koek

Mmmm...naar recept van een lief vriendinnetje, ging ik dit ook maar eens proberen....super lekker! De topping was mij iets teveel van het goede (dat terwijl ik al de helft van het glazuur er af had geschraapt :-))


vrijdag 1 februari 2013

Feest no. 3

De afgelopen weken hebben we zoveel feestjes gevierd! Het begon met Sinterklaas, Stijn 7 jaar, kinderfeestje Stijn, Opa en Oma 40 jaar getrouwd, Kerst, Oud & Nieuw, Noa 5 jaar, kinderfeestje Noa, Feest Noa en Roos voor familie & vrienden en dan nu Roos haar kinderfeestje!Begrijpelijk; zijn we er nu wel even klaar mee ;-)

Pip Cupcakes voor Roos haar kinderfeestje:


Minitaartje Pip voor haar verjaardag:



Petit Fours Pip voor schooltraktatie:


Feest voor Noa en Roos!

Zondag 13 januari hebben we de verjaardag van onze meiden gevierd. Noa was net 5 geworden en Roos was bijna 9 jaar.
Een prachtige Oilily taart zat al weken in mijn gedachten. De taart en het bekleden was goed gelukt, maar op het einde heb ik het verpest :-( Ik dacht met royal icing het gele randje langs de taart te maken, maar dit is wel heel lastig om dit strak en zonder '' bolletjes''  te doen. Maar goed, ik was begonnen, dus er was geen weg meer terug....
Ik zeer ontevreden over de slordige taart, maar de gasten vonden de taart heerlijk en de kids waren onder de indruk van de enorme strik, die dan ook heerlijk opgesmikkeld werd :-)



Volgers