dinsdag 28 augustus 2012

Moestuin opbrengsten

Zomaar wat plaatjes van alles wat wel lukt in mijn net aangelegde moestuin. Ik moet nog veel leren, dat mag duidelijk zijn! Tot voorkort dacht ik dat ´´dieven´´ ongure types waren die je huis leeg halen als je slaapt. Inmiddels heeft dat woord een heel andere betekenis gekregen, het´´ dieven´´ van mijn kerstomaat, maakt het verschil tussen mislukken en succesvol zijn in mijn moestuin!!
De koolsoorten hebben het niet gehaald, waar het aan ligt is me nog een raadsel. Daarom maar besloten om eerst maar eens verder te gaan met datgene wat wel goed lukt, sla, pluksla, boontjes en kerstomaten. Vanmiddag nog andijvie en spinazie gezaaid. Ik ben zo benieuwd, zouden we hier straks lekker van kunnen eten...

Trots!

Voor de bruiloft van mijn schoonvader Fred en zijn vrouw Agnes mocht ik een bruidstaart maken! Het harde werken is beloond; de taart werd prachtig gevonden door bruidspaar en gasten, de smaak was voortreffelijk; helemaal de chocolade vulling....mmmh...en nieuwe opdrachten doen zich al weer voor! Nu nog ergens de tijd vandaan halen ;-))

Volgers