woensdag 27 juni 2012

Een avondje freubelen; iPod cover

Na een avond op internet rondgekeken te hebben voor een leuk hoesje voor mijn iPod, kwam ik tot de conclusie dat ik dat zelf beter, leuker, mooier en goedkoper kon! (beetje arrogant wellicht??). Vanavond deze iPod cover gemaakt! iPod valt er niet uit, goed beschermd en helemaal leuk!


maandag 18 juni 2012

Cupcakes voor Fien

En vandaag trakteren op het kinderdagverblijf...

vrijdag 15 juni 2012

Roze stapeltaart met roosjes voor Fien

Ons lieve, kleine, schattige, ondeugende, eigenwijze, allerliefste zusje en mijn dochter is vandaag 2 jaar geworden! Daarom voor het eerst een ware stapeltaart gemaakt. Het ontwerp was al weken aan het papier toevertrouwd, hier dan het resultaat! Helaas ging het fondant op de rand een beetje scheuren, maar goed dat zie ik dan maar weer als leerproces voor de volgene keer...
Ook ga ik nog gebruik maken van een ruitjessjabloon, dat moet eenvoudiger zijn dan met liniaal en paletmes?! Het wordt inmiddels een uitgebereide en kostbare hobby, maar zeg nou zelf....zoooooooooo leuk :-))) 






dinsdag 5 juni 2012

Prachtig rood vs flink mislukt:-(

Eindelijk was het moment daar.....ik kon gaan planten! Tijdens een aantal bloedhete dagen in mei ging ik beginnen (misschien niet zo slim?). Sla, bloemkool, brocolli, kerstomaat, aardbeien, frambozen! Ooh wat zag dat er leuk uit!  De gedachte dat deze ienieminie plantjes straks sterke vruchtgevende gewassen zouden worden kon ik nauwelijks geloven. En zie hier het resultaat na 2 weken....om trots op te zijn!




Met heel veel liefde heb ik mijn moestuinplantjes iedere avond water geven, moed in gepraat, maar het mocht niet altijd baten. De aardbeien, kerstomaat en bloemkool doen het prima, maar van de sla en bloemkool was na 2 dagen hitte al geen plantje meer terug te vinden. Ook mijn framboos heeft het leven gelaten...best zielig en zo jammer dat we straks niet kunnen genieten van heerlijke frambozen uit eigen tuin, tegen een prijs van € 0,00 !! Maar goed, deze harde werker geeft niet op, de 2e ronde is gestart en over 1 week gaan we weer opnieuw de kleine fragiele plantjes verspenen naar de moestuinbak!

Volgers